SHARE:
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
Home - Werken bij Tentech

Vacatures

Constructeur

We zoeken regelmatig talentvolle en ambitieuze junior en midcareer constructeurs om mee te werken in onze projecten. Talenten die…

Meer

Constructeur

We zoeken regelmatig talentvolle en ambitieuze junior en midcareer constructeurs om mee te werken in onze projecten. Talenten die zich verder willen ontwikkelen en kennis willen maken met de kansen die Tentech te bieden heeft. Heb je minimaal een afgeronde HBO/ TU-opleiding Bouwkunde (afstudeerrichting constructive) of Civiele Techniek en interesse in lichtgewicht constructies? En ben je iemand die enthousiast, leergierig en gemotiveerd is en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken in alle fasen van onze projecten. Dan zijn we op zoek naar jou!

Informeer naar de mogelijkheden en bel of mail:

Wilbert Eskes

Wilbert Eskes

M +31 6 13 06 66 52
E wilbert@tentech.nl

Solliciteren

Werken bij Tentech

Van textiele architectuur, demontabele paviljoens en tentconstructies tot industriële toepassingen van membraantechniek: Tentech is een Nederlands ontwerp- en adviesbureau met projecten in binnen- en buitenland. Ter uitbreiding van ons team zijn we regelmatig op zoek naar bevlogen collega’s die onze fascinatie delen voor het bouwen met textiel en het toepassen van ongebruikelijke materialen.

Wat bieden wij

Werken in een prettige werkomgeving aan uitdagende projecten samen met bevlogen collega’s, waarmee je een hecht team vormt. Wij bieden een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Stages

Op dit moment hebben wij een stageplaats en afstudeerplekken beschikbaar.


Contactpersoon

Wilbert Eskes

Wilbert Eskes

M +31 6 13 06 66 52
E wilbert@tentech.nl

ESF subsidie helpt het Tentechteam te groeien

Wij zijn een kennisintensieve en innovatieve organisatie. In de afgelopen jaren heeft Tentech een sterke groei gekend. Er liggen nog meer kansen en wij willen doorgroeien. Dit vraagt andere compententies van onze organisatie en van onze mensen. Groei brengt druk met zich mee en kan er ongemerkt voor zorgen dat de werkomstandigheid belastend wordt voor mensen. Dit willen we voorkomen, want wij vinden het van groot belang dat onze mensen doen waar ze goed in zijn, lekker kunnen werken en gelukkig zijn in hun werk. Daarom hebben we Moniek Berende van De Groeispiegel ingeschakeld om onze organisatie en manier van werken te onderzoeken en te kijken waar verbeterpunten liggen en deze te implementeren. Dit doen we samen met onze mensen! Wij geloven dat als mensen betrokken zijn bij het bedrijf en bevlogen in datgene wat ze doen, dat bijdraagt aan hun werkgeluk. Daarvoor moeten onze mensen goed weten waar ze goed in zijn en wat hun toegevoegde waarde is, zodat zij hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen en benutten.
Investeren in onze organisatie en onze mensen vinden we dus belangrijk. Ons doel is dat dit traject, dat we met behulp van de ESF subsidie voor Duurzame Inzetbaarheid kunnen doen, een bijdrage levert aan een organisatie die klaar is om verder te groeien. Maar ook waarin onze mensen hun talenten inzetten en ontwikkelen en waarin zij een proactieve rol nemen in het meedenken en -doen om de organisatie te ontwikkelen. Een organisatie waarin we door de wijze van organiseren op een prettige manier kunnen werken en goede resultaten halen. Wij zijn namelijk allemaal gedreven om mooie dingen te maken die verwachtingen overtreffen op esthetisch en technisch vlak.

^