Home - Zeildoek overkapping van Tentech

Zeildoek overkapping van Tentech

Tentech beschikt over uitgebreide expertise op het gebied van tenten, denk hierbij aan zeildoek overkapping en lichtgewichtconstructies. Bovendien heeft men ruim 20 jaar ervaring met de vervaardiging van schetsen, ontwerpen en engineering van zeilconstructies, voordat deze naar de zeilmakerij gaan. Een zeilmakerij is een werkplaats waar zeilen worden gemaakt voor verschillende gebruiksmogelijkheden. Denk je aan zeildoek overkappingen dan denken wij bij Tentech aan overkappingen voor ondermeer festivals en evenementen. Tot slot kun je ook  denken aan meer permanente overkappingen of overkappingen voor de industriële sector. Tentech werkt samen met vakkundige bedrijven die de zeilen kunnen maken aan de hand van aangeleverde ontwerpen, de zogenaamde snijpatronen. Door te kiezen voor deze aanpak wordt de realisatie van jouw tentzeil overkapping door de architecten en constructeurs van Tentech vakkundig begeleid. Vanaf de ontwerpfase tot de daadwerkelijke uitvoering.

Tentzeil overkapping voor festivals en evenementen

Tentech ontwerpt tijdelijke of demontabele constructies voor festivals en evenementen, waarbij de veiligheid van de constructie centraal staat in het ontwerpproces. De paviljoens, tentzeil overkappingen en tentconstructies die Tentech ontwerpt, reizen de hele wereld over. Tentech ontwerpt de constructie voor de overkapping of de tent. Vervolgens wordt dit ontwerp besproken met de zeilmakerij. Tenslotte gaat men aan de slag met de technische uitvoering van het project. Tentech heeft zeer uiteenlopende, innovatieve en prijswinnende ontwerpen gemaakt voor onder andere Tomorrowland en Lowlands.

Zeildoek overkapping in de industriële sector

Tentech is expert op het gebied van het optimaliseren en innoveren van producten en productieprocessen. Daarnaast beschikken we over brede kennis en ervaring om zeildoek te integreren bij industriële toepassingen. Hierbij is Tentech verantwoordelijk voor het ontwerp en biedt men ondersteuning bij de uitvoering door de zeilmakerij. Bovendien ontwerpt Tentech onder andere opslagtenten en vloeistofcontainers, waarbij tentzeil als materiaal wordt gebruikt.

De projecten van Tentech

Tentech heeft al vele, mooie projecten op haar naam staan. ‘De Parel van Tomorrowland’, ‘Hors catégorie!’, ‘Mooiste festivalpodium ter wereld’. De pers was in extase over het nieuwe Rose Garden podium op Tomorrowland, mede-ontworpen en gerealiseerd door Tentech. Van Ham tenten en Podia is één van de eerste klanten waarvoor Tentech de constructieve onderbouwing en tentboeken heeft verzorgd en daarmee loopt Van Ham voorop in het veilig plaatsen van festivaltenten.

Contact over een zeildoek overkapping

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Tentech biedt bij de realisatie van jouw tentzeil overkapping alvorens het naar een zeilmakerij gaat? Je kunt contact opnemen met Tentech door een mail te sturen naar: office@tentech.nl of te bellen naar: +31 30 252 18 69.