Home - Overkapping waterbassin door Tentech

Overkapping waterbassin door Tentech

Tentech is gespecialiseerd in het ontwerpen en bedenken van de constructie voor de overkapping van een waterbassin. Overkappingen voor waterbassins worden veelvuldig gebruikt voor industriële toepassingen. Als voorbeeld een wateropslag voor het koelen van apparaten. Maar denk hierbij ook aan de noodopslag van water en voor opslag van water voor het reinigen van machines. Voor High Point Structures en Buitink Technology heeft Tentech een statische analyse gemaakt voor een waterbassin in Frankrijk.

Productie overkapping waterbassin

Tentech zet haar kennis en ervaring op het gebied van membraanconstructies, constructieve veiligheid en modulaire bouwsystemen breed in. Samen met industriële opdrachtgevers ontwikkelen we nieuwe producten, optimaliseren we bedrijfsprocessen en verbeteren we producten. Dat vertaalt zich bijvoorbeeld in het verminderen van het aantal handelingen in het productieproces van overkappingen voor waterbassins. Maar denk ook aan het realiseren van gewichtsreductie van het eindproduct. Tentech kun je bij de realisatie van overkappingen inschakelen voor  productontwikkeling, -vormgeving en -innovatie. Maar ook voor de constructieve verantwoording en voor procesbeheersing en procesautomatisering.

Van schets tot realisatie

Tentech is een innovatief ontwerp- en adviesbureau gespecialiseerd op het gebied van lichtgewicht bouwen. Tentech houdt zich al ruim 20 jaar bezig met de realisatie van overkappingen voor waterbassins, waarbij zij steeds vaker gebruikmaken van lichtgewicht constructies. Hierbij is de meer dan 20 jaar expertise van Tentech zeer goed inzetbaar. Bij de realisatie van een overkapping voor een waterbassin staat Tentech je bij van schets, naar ontwerp tot uiteindelijke realisatie. Uiteraard wordt het ontwerp van de overkapping voor het waterbassin door onze ingenieurs gemodelleerd en geanalyseerd. Daarnaast werkt Tentech nauw samen met partijen die het ontwerp ook daadwerkelijk kunnen realiseren. Tentech komt in samenspraak met de opdrachtgever altijd tot het beste resultaat. Temeer door de zeer uitgebreide expertise van Tentech op het gebied van lichtgewicht bouwen en de nauwe betrokkenheid bij projecten.

Contact met Tentech

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Tentech biedt bij de realisatie van jouw industriële project? Je kunt contact opnemen met ons door een mail te sturen naar: office@tentech.nl of door ons te bellen op: +31 30 252 18 69. Wij staan je graag te woord!