Home - Zeil voor overkapping van Tentech

Zeil voor overkapping van Tentech

Zeil voor overkapping

Tentech is gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en technisch uitwerken van een constructie met zeil voor overkappingen. Een zeilmakerij is een werkplaats waar zeilen worden gemaakt met verschillende gebruiksmogelijkheden. Tentech maakt het ontwerp, waarin het zeil voor de overkapping wordt gebruikt. Je kunt hierbij denken aan overkappingen voor feesten, festivals en evenementen of overkappingen voor de industriële sector. Tentech werkt samen met deskundigen die het zeil maken naar de wensen van onze opdrachtgevers. Jouw project wordt door ons begeleidt vanaf de ontwerpfase tot aan de daadwerkelijke uitvoering.

Een overkapping voor festivals en evenementen

Bij Tentech bedenken en ontwerpen we tijdelijke of demontabele constructies voor festivals en evenementen. Een veilig gebruik van deze constructies staat hierbij uiteraard centraal. De overkappingen die Tentech ontwerpt, gaan de hele wereld over. Tentech bespreekt het ontwerp met externe partijen. Zij gaan vervolgens aan de slag met de technische uitvoering van het project. Uiteraard houden wij een oogje in het zeil. Tentech heeft al verschillende beroemde ontwerpen gemaakt voor onder andere Tomorrowland en Lowlands.

Zeil voor industriële toepassing

Tentech is expert op het gebied van het optimaliseren en innoveren van producten en productieprocessen in de wereld van lichtgewicht bouwen. We beschikken over brede kennis om zeil voor een overkapping te gebruiken in de industriële sector. Tentech is verantwoordelijk voor het ontwerp en ondersteunt de zeilmakerij bij de uitvoering. Tentech ontwerpt onder andere opslagtenten en vloeitstofcontainers waarbij zeil voor overkapping wordt gebruikt.

De projecten van Tentech

Tentech heeft al vele, mooie projecten op haar naam staan. ‘De Parel van Tomorrowland’, ‘Hors catégorie!’, ‘Mooiste festivalpodium ter wereld’. De pers was in extase over het nieuwe Rose Garden podium op Tomorrowland, mede-ontworpen en gerealiseerd door Tentech. Van Ham tenten en Podia is één van de eerste klanten waarvoor Tentech de constructieve onderbouwing en tentboeken heeft verzorgd en daarmee loopt Van Ham voorop in het veilig ontwerpen en bouwen van tenten voor festivals en outdoor events.

Contact met Tentech

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Tentech biedt bij de realisatie van uw project? Je kunt contact opnemen met de organisatie door een mail te sturen naar: office@tentech.nl of te bellen naar: +31 30 252 18 69. Tentech heeft haar hoofdkantoor in Utrecht en een representatie in Kaapstad, Zuid-Afrika.