Home - Stretchtent voor festivals en evenementen

Stretchtent voor festivals en evenementen

Een stretchtent is een overkapping met het vermogen om diverse vormen aan te nemen. Hiermee is een stretchtent modulair opbouwbaar en kan het in vrijwel iedere situatie geplaatst worden. Daarnaast is een stretchtent zeker een tent die in het oog springt: een mooie aanvulling voor uw evenement die uw bezoekers gegarandeerd doet verbazen.

Een flextent kan in uiteenlopende formaten en vormen worden geleverd. Om deze reden is een tent als deze in vrijwel iedere situatie toepasbaar. Ook kunnen meerdere tenten aan elkaar gekoppeld worden, zodat de opstelling geheel naar wens is in te richten.

Een stretchtent in de praktijk

De Eventroof van MAX tenten is opgebouwd uit een truss-constructie met een overkoepelende stretchtent. Tentech heeft advies met betrekking tot de constructieve opbouw en uitvoering geboden tijdens het engineeringtraject.

Een flextent voor festivals en evenementen

Stretchtenten zijn ideaal toepasbaar op festivals en evenementen. Door de opvallende uitstraling is een flextent een waardevolle toevoeging op een festival of evenement. De bezoekers van het festival kunnen verkoeling zoeken in de schaduw of schuilen voor eventuele regen. Het spreekt voor zicht dat een tentoverkapping daarnaast sfeerverhogend werkt.

Eerder heeft Tentech een techniek ontwikkeld om full-color graphics op tentconstructies mogelijk te maken. Het Rose Garden podium op Tomorrowland is hier een voorbeeld van. Met de techniek kan de decoratieve print zeer exact worden gepositioneerd op het doek, waardoor een spel mogelijk wordt met de recto- en versozijde en de doorschijnendheid van het doek. Elke tent- of opblaasvorm en elke bedrukking is hierbij mogelijk waarbij festivals in de toekomst een nog krachtigere uitstraling krijgen.

Contact

Ben je benieuwd wat Tentech voor je kan betekenen bij de realisatie van een stretchtent of event architectuur? Neem dan contact met ons op. Het hoofdkantoor van Tentech bevindt zich in Utrecht. Je kunt contact opnemen door een mail te sturen naar: office@tentech.nl. Tentech is ook telefonisch te bereiken op: +31 30 252 18 69.