Home - Demontabele container door Tentech

Demontabele container door Tentech

Van dance event, productlancering, Floriade tot Volvo Ocean race, de door Tentech ontworpen demontabele paviljoens, tenten en tijdelijke overkappingen kom je tegen op evenementen over de hele wereld. Wij streven naar een geïntegreerd ontwerp van de constructieve en bouwkundige elementen. Het demontabele karakter gaat hierbij hand in hand met esthetische kwaliteit. Een demontabele container is ideaal inzetbaar voor een in het oog springend tijdelijk onderkomen tijdens festivals en overige evenementen. Bovendien zijn de containers  makkelijk te vervoeren over de weg of over water.

Assistentie door Tentech

Reizende constructies moeten onder verschillende condities veilig zijn in gebruik. Tentech zorgt ervoor dat onze opdrachtgever de demontabele tent, paviljoen of container waar ook ter wereld kan bouwen of plaatsen. Daarvoor zetten wij onze kennis van internationale normeringen in. Daarnaast begeleiden we desgewenst ook opdrachtgevers in hun contacten met de lokale autoriteiten. Tentech heeft goede contacten met meerdere TÜV-instanties in Duitsland. Tot slot maakt het adviseren en begeleiden van opdrachtgevers bij het doorlopen van het keuringstraject ook deel uit van de dienstverlening van Tentech.

Projecten Tentech

Tentech heeft meerdere grote proj ecten op haar naam staan, waarbij een demontabele container werd ingezet tijdens een festival of evenement. Verschillende projecten waarbij Tentech betrokken is geweest, zijn de America’s Cup, waarvoor Tentech het bouwboek heeft opgesteld ten behoeve van verschillende container set-ups en de Volvo Ocean Ra ce 2014-2015. De werkzaamheden hierbij waren ondermeer:

  • Het ontwerp van draagconstructies
  • Design development
  • Het vervaardigen van productietekeningen van de container set-up
  • Het opstellen van een bouwboek

Contact over een demontabele container

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Tentech biedt bij de realisatie van een demontabele container op jouw festival of evenement? Neem dan contact met ons op. Het hoofdkantoor van Tentech bevindt zich in Utrecht. Je kunt contact opnemen met ons door een mail te sturen naar: office@tentech.nl. We zijn ook telefonisch te bereiken op: +31 30 252 18 69. We staan je graag te woord!