SHARE:
  • twitter
  • linkedin
  • facebook
Home - Werken bij Tentech

Vacatures

Modelleur Constructeur Agrarische producten

Van textiele architectuur, demontabele paviljoens en tentconstructies tot industriële en agrarische toepassingen van membraantechniek: Tentech BV is een…

Meer

Modelleur Constructeur Agrarische producten

Van textiele architectuur, demontabele paviljoens en tentconstructies tot industriële en agrarische toepassingen van membraantechniek: Tentech BV is een Nederlands ontwerp- en adviesbureau met projecten in binnen- en buitenland.
Ter aanvulling van ons team komen wij graag in gesprek met een modelleur / constructeur die affiniteit heeft met de agrarische sector.
Ben je op zoek naar een uitdagende en zeer zelfstandige baan als modelleur / constructeur, heb je affiniteit met de agrarische sector en spreek je deze taal, hou je naast techniek ook van regelmatig klantencontact om je product te optimaliseren en de markt verder uit te breiden? Dan hebben wij een prachtige uitdaging voor je!

Werkzaamheden

Parametrisch ontwerpen, construeren, modelleren en optimaliseren, in overleg met opdrachtgevers, van o.a. industriële doektoepassingen.

Profiel

Een ondernemende, enthousiaste en voortvarende HBO-er Bouwkunde / Civiele Techniek met een constructieve richting.

Wat wij bieden

Een zelfstandige baan in een dynamisch team met veel ruimte voor eigen initiatieven om je eigen afdeling verder uit te bouwen.

Informeer naar de mogelijkheden en bel of mail.

Tentech BV zoekt stagiairs en afstudeerders (m/v)!

Van textiele architectuur, demontabele paviljoens en tentconstructies tot industriële toepassingen van membraantechniek: Tentech BV is een Nederlands ontwerp-…

Meer

Tentech BV zoekt stagiairs en afstudeerders (m/v)!

Van textiele architectuur, demontabele paviljoens en tentconstructies tot industriële toepassingen van membraantechniek: Tentech BV is een Nederlands ontwerp- en adviesbureau met projecten in binnen- en buitenland. Ter aanvulling van ons team komen wij graag in gesprek met bevlogen afstudeerders en / of stagiaires die onze fascinatie delen voor het bouwen met textiel en het toepassen van ongebruikelijke materialen.

Ben je op zoek naar een uitdagende bouw technische stageplaats of afstudeerplek waarbinnen je jezelf uitstekend kunt ontwikkelen ? Heb je interesse in het ontwerpen van lichtgewicht constructies en heb je affiniteit met staal, hout, doek, glas of karton ? Dan pas je bij Tentech BV

Werkzaamheden

Ontwerpen van complexe niet alledaagse bouwwerken en constructies met o.a. modelleer programma’s Inventor, Autcad 3D en Grasshopper

Profiel

WO Bouwkunde/ Werktuigbouwkunde of Industrieel ontwerpen ( MSc Bouwtechniek)

Wat wij bieden

Een zelfstandige stage/ afstudeerplaats met ruimte voor eigen initiatieven in een dynamisch team.

 

Informeer naar de mogelijkheden en bel of mail.

Constructeur

We zoeken regelmatig talentvolle en ambitieuze junior en midcareer constructeurs om mee te werken in onze projecten. Talenten die…

Meer

Constructeur

We zoeken regelmatig talentvolle en ambitieuze junior en midcareer constructeurs om mee te werken in onze projecten. Talenten die zich verder willen ontwikkelen en kennis willen maken met de kansen die Tentech te bieden heeft. Heb je minimaal een afgeronde HBO/ TU-opleiding Bouwkunde (afstudeerrichting constructive) of Civiele Techniek en interesse in lichtgewicht constructies? En ben je iemand die enthousiast, leergierig en gemotiveerd is en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken in alle fasen van onze projecten. Dan zijn we op zoek naar jou!

Informeer naar de mogelijkheden en bel of mail.

Careers

Working at Tentech

From textile architecture and demountable pavilions to tent structures and industrial applications of membrane technology: Tentech is a Dutch design and engineering consultancy with projects in the Netherlands and abroad. To expand our team, we regularly look for enthusiastic colleagues that share our fascination for textile and other unusual structural materials.

What we offer

Working in a pleasant environment on challenging projects together with impassioned colleagues, with whom you will form a devoted team. We offer a good salary and excellent secondary benefits.

Internships

At this moment we have internships available.

^