• linkedin
  • instagram
Home - Werken bij Tentech

Vacatures

Senior constructeur met passie voor lichtgewicht, hout- en CLT-constructies

Heb jij een passie voor lichtgewicht bouwen en construeren met bijzondere materialen? En weet jij hoe je in … Lees verder Senior constructeur met passie voor lichtgewicht, hout- en CLT-constructies

Meer

Senior constructeur met passie voor lichtgewicht, hout- en CLT-constructies

Heb jij een passie voor lichtgewicht bouwen en construeren met bijzondere materialen? En weet jij hoe je in dit soort constructies grensverleggend kan werken zonder de veiligheid uit het oog te verliezen? Dan ben jij wellicht degene die we zoeken. Tentech zoekt een talentvolle en ambitieuze constructeur met goed ontwikkelde projectmanagementkwaliteiten en het vermogen om efficiënt en binnen budget te werken. De kandidaat die we zoeken wil zich verder ontwikkelen in het ontwerpen en berekenen van lichtgewicht en bijzondere constructies en het aansturen van projecten. Zij of hij fungeert als aanspreekpunt tussen de opdrachtgever en collega’s binnen de projecten. We zoeken iemand die graag bijdraagt aan een innovatief, vooruitstrevend team en die tegelijkertijd het belang van de opdrachtgever altijd in het achterhoofd houdt. Ben je geïnteresseerd? Lees dan verder…

Wie zijn wij?

We zijn een team van mensen dat een passie deelt voor bijzondere constructies. Vanuit die passie zijn we aan het werk om de vraagstukken van boeiende klanten te verwezenlijken. We houden van maken, al maken we niets fysiek zelf. We zorgen dat het gemaakt kan worden! We zijn geïnteresseerd in vernieuwing en innovaties en werken hier graag aan mee. Technisch textiel, non-conventionele of biobased bouwmaterialen en complexe geometrieën staan voorop. We werken voor een sterk variërende klantenkring, zowel nationaal als internationaal wat ons werk afwisselend en dynamisch maakt. Ons kantoor staat in de creatieve hotspot in Utrecht in een omgeving waar veel jonge mensen werken. Als organisatie bieden we mogelijkheden om zowel thuis als op kantoor te werken. In onze ongedwongen werkomgeving dagen we je uit om kansen in het werk te zien. Onze medewerkers hebben veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om zich te ontwikkelen. Daarnaast bieden we actieve begeleiding in persoonlijke ontwikkeling.

Wat vragen we van jou?

Als ervaren constructeur ben je in staat om zelfstandig te werken, maar ook om projecten aan te sturen en samen te werken met collega’s. Je weet het constructieve- en veiligheidsconcept van een project vorm te geven en deze te bewaken. Daarnaast kun je de constructieve verantwoordelijkheid voor het project dragen. Je bent flexibel en je kan meeveren met de schaalgrootte en complexiteit van een project. In projecten werk je van “grof naar fijn”: je stuurt een project aan op basis van verkennende berekeningen en gaat daarna de diepte in. Je bent in staat om opdrachtgevers hierin mee te nemen. Projecten managen is voor jou gesneden koek, net als het schakelen tussen opdrachtgevers en collega’s. Je staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig. Dit vanwege de dynamiek, maar ook de seizoen piek in de festivalzomer.

We verwachten het volgende:

• Afgeronde technische HBO/TU-opleiding (bouwkunde, constructie, civiele techniek)
• Je hebt interesse in lichtgewicht bouwen, hout en met name CLT constructies
• Je hebt aantoonbare ervaring in projectmanagement
• Je bent aantoonbaar in staat om junioren aan te sturen, te begeleiden en te coachen
• Je bent praktisch ingesteld, gericht op de uitvoering (betrokkenheid vanaf het lege schetsvel tot het aandraaien van de laatste schroef)
• Je bent in staat om te werken met een wisselende klantenkring
• Constructief en bouwkundig sterk.
• Snel kunnen schakelen en veel projecten tegelijk in de lucht kunnen houden
• Communicatief vaardig
• Stressbestendig

Interesse of vragen?

Herken jij jezelf als de senior constructeur die we zoeken ? En word je enthousiast van deze functie en wil je solliciteren? Mail dan je motivatie en CV naar: wilbert@tentech.nl.
Mocht je nog vragen hebben, meer info willen of een afspraak willen maken, bel dan naar:
06-130 666 52 (Wilbert Eskes) of stuur je mailtje naar bovenstaand e-mailadres.

(EN) Vacancy: Internship Suntex research project

Onze verontschuldigingen, dit bericht is alleen beschikbaar in Amerikaans Engels en Frans.

Meer

(EN) Vacancy: Internship Suntex research project

Onze verontschuldigingen, dit bericht is alleen beschikbaar in Amerikaans Engels en Frans.

Tentech BV zoekt stagiairs en afstudeerders (m/v)!

Van textiele architectuur, demontabele paviljoens en tentconstructies tot industriële toepassingen van membraantechniek: Tentech BV is een Nederlands ontwerp- … Lees verder Tentech BV zoekt stagiairs en afstudeerders (m/v)!

Meer

Tentech BV zoekt stagiairs en afstudeerders (m/v)!

Van textiele architectuur, demontabele paviljoens en tentconstructies tot industriële toepassingen van membraantechniek: Tentech BV is een Nederlands ontwerp- en adviesbureau met projecten in binnen- en buitenland. Ter aanvulling van ons team komen wij graag in gesprek met bevlogen afstudeerders en / of stagiaires die onze fascinatie delen voor het bouwen met textiel en het toepassen van ongebruikelijke materialen.

Ben je op zoek naar een uitdagende bouw technische stageplaats of afstudeerplek waarbinnen je jezelf uitstekend kunt ontwikkelen ? Heb je interesse in het ontwerpen van lichtgewicht constructies en heb je affiniteit met staal, hout, doek, glas of karton ? Dan pas je bij Tentech BV

Werkzaamheden

Ontwerpen van complexe niet alledaagse bouwwerken en constructies met o.a. modelleer programma’s Inventor, Autcad 3D en Grasshopper

Profiel

WO Bouwkunde/ Werktuigbouwkunde of Industrieel ontwerpen ( MSc Bouwtechniek)

Wat wij bieden

Een zelfstandige stage/ afstudeerplaats met ruimte voor eigen initiatieven in een dynamisch team.

 

Informeer naar de mogelijkheden en bel of mail.

Constructeur

We zoeken een talentvolle en ambitieuze junior en/ of midcareer constructeur om mee te werken in onze projecten. … Lees verder Constructeur

Meer

Constructeur

We zoeken een talentvolle en ambitieuze junior en/ of midcareer constructeur om mee te werken in onze projecten. Een talent dat zich verder wil ontwikkelen en kennis wil maken met de kansen die Tentech te bieden heeft. Heb je minimaal een afgeronde HBO/ TU-opleiding Bouwkunde (afstudeerrichting Constructieve) of Civiele Techniek en interesse in lichtgewicht constructies? En ben je iemand die enthousiast, leergierig en gemotiveerd is en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken in alle fasen van onze projecten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Informeer naar de mogelijkheden en bel of mail.

Careers

Working at Tentech

From textile architecture and demountable pavilions to tent structures and industrial applications of membrane technology: Tentech is a Dutch design and engineering consultancy with projects in the Netherlands and abroad. To expand our team, we regularly look for enthusiastic colleagues that share our fascination for textile and other unusual structural materials.

What we offer

Working in a pleasant environment on challenging projects together with impassioned colleagues, with whom you will form a devoted team. We offer a good salary and excellent secondary benefits.

Internships

At this moment we have internships available.

^