• linkedin
  • instagram
Home - Werken bij Tentech

Vacatures

Constructeur

Ben jij een ervaren constructeur met een passie voor lichtgewicht bouwen en bijzondere materialen zoals hout en/of CLT? … Lees verder Constructeur

Meer

Constructeur

Ben jij een ervaren constructeur met een passie voor lichtgewicht bouwen en bijzondere materialen zoals hout en/of CLT? Tentech, een toonaangevend ontwerp- en adviesbureau, zoekt een talentvolle constructeur die grensverleggend kan werken zonder de veiligheid uit het oog te verliezen!

Over ons:

Tentech staat bekend als een pionier op het gebied van lichtgewicht bouwen en membraan architectuur. Als onderdeel van ons gepassioneerde team krijg je de kans om bij te dragen aan uitdagende projecten, variërend van festivals tot innovatieve constructies. Wij bieden een dynamische en ongedwongen werkomgeving waarin eigen verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Jouw rol:

Als constructeur bij Tentech geef je vorm aan het constructieve- en veiligheidsconcept van projecten.

Wat we verwachten:

• Afgeronde technische HBO/TU-opleiding (bouwkunde, constructie, civiele techniek).
• Interesse in lichtgewicht bouwen, zowel hout en CLT als staal en aluminium constructies.
• Praktisch ingesteld, betrokken van schets tot laatste schroef.
• Constructief en bouwkundig sterk.

Interesse of vragen?

Herken jij jezelf als de constructeur die impact wil maken in innovatieve architectuur? Stuur je motivatie en CV naar wilbert@tentech.nl.
Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Wilbert Eskes op 06-130 666 52.

Ben je benieuwd naar onze projecten? Bekijk dan eens onze LinkedIn en Instagram pagina!

(Afstudeer)stage Technische HBO/TU voor ons SUNTEX project

Samenwerken aan de bouwmaterialen voor een duurzame toekomst. Voor ons SUNTEX project zijn we op zoek naar nieuwe … Lees verder (Afstudeer)stage Technische HBO/TU voor ons SUNTEX project

Meer

(Afstudeer)stage Technische HBO/TU voor ons SUNTEX project

Samenwerken aan de bouwmaterialen voor een duurzame toekomst.

Voor ons SUNTEX project zijn we op zoek naar nieuwe afstudeerders en stagiair(e)s!
Een project voor de ontwikkeling van een nieuw technisch textiel dat bijdraagt aan de missie van een CO2-vrije gebouwde omgeving in 2050. Je zult onderdeel uitmaken van een dynamisch team waarin iedereen meetelt. Je kan rekenen op onze hulp, kennis en expertise, om het meeste uit je (afstudeer)stage te halen. En wie weet kun jij na afstuderen zelfs direct bij ons aan de slag.

Over het project:

Sinds 2020 werken we aan de ontwikkeling van SUNTEX: een nieuw technisch textiel waarin dunne film organische zonnecellen (OPV) zijn opgenomen.
SUNTEX kan worden gebruikt als lichtgewicht, energie-oogstend en esthetisch bouwmateriaal voor toepassingen als gevelbekleding, tweede huid façade of in membraanconstructies.
Momenteel richt het onderzoek zich o.a. op het op industriële schaal kunnen verweven van OPV, de integratie van het elektrisch circuit in het product, de verbindings-, installatie- en onderhoudsmethoden en het certificeren en testen van SUNTEX als bouwproduct.

Dit is wat jij meebrengt:

• HBO/WO-opleiding studerend in de richting Bouwkunde, Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde, Industrieel Ontwerpen en/of Elektrotechniek.
• Nieuwsgierig- en leergierigheid.
• Beheersing van de Nederlandse taal.

Dit is wat je van ons kunt verwachten:

• Je werkt aan een uitdagend project dat er echt toe doet.
• Ruime ontwikkelmogelijkheden om te blijven groeien.
• Een hecht team.
• Veel vertrouwen, steun en een helpende hand.
• Een ruime stagevergoeding.

Solliciteren!

Ben je nou net zo enthousiast geworden over dit project als wij zijn? Mail dan je motivatie naar: wilbert@tentech.nl.

Heb je nog vragen? Die beantwoorden we natuurlijk ook graag!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wilbert Eskes via: 06 – 1306 6652 of wilbert@tentech.nl.

Tentech BV zoekt stagiairs en afstudeerders (m/v)!

Van textiele architectuur, demontabele paviljoens en tentconstructies tot industriële toepassingen van membraantechniek: Tentech BV is een Nederlands ontwerp- … Lees verder Tentech BV zoekt stagiairs en afstudeerders (m/v)!

Meer

Tentech BV zoekt stagiairs en afstudeerders (m/v)!

Van textiele architectuur, demontabele paviljoens en tentconstructies tot industriële toepassingen van membraantechniek: Tentech BV is een Nederlands ontwerp- en adviesbureau met projecten in binnen- en buitenland. Ter aanvulling van ons team komen wij graag in gesprek met bevlogen afstudeerders en/ of stagiaires die onze fascinatie delen voor het bouwen met textiel en het toepassen van ongebruikelijke materialen.

Ben je op zoek naar een uitdagende bouw technische stageplaats of afstudeerplek waarbinnen je jezelf uitstekend kunt ontwikkelen? Heb je interesse in het ontwerpen van lichtgewicht constructies en heb je affiniteit met staal, hout, doek, glas of karton ? Dan pas je bij Tentech BV.

Werkzaamheden:

Ontwerpen van complexe niet alledaagse bouwwerken en constructies met o.a. modelleer programma’s Inventor, Autcad 3D en Grasshopper.

Profiel:

WO Bouwkunde/ Werktuigbouwkunde of Industrieel ontwerpen ( MSc Bouwtechniek).

Wat wij bieden:

Een zelfstandige stage/ afstudeerplaats met ruimte voor eigen initiatieven in een dynamisch team.
 
Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Wilbert Eskes via wilbert@tentech.nl of 06-130 666 52.

Ben je benieuwd naar onze projecten? Bekijk dan eens onze LinkedIn en Instagram pagina!

Carrière

Werken bij Tentech

Van textielarchitectuur en demontabele paviljoens tot tentconstructies en industriële toepassingen van membraantechnologie: Tentech is een Nederlands ontwerp- en ingenieursbureau met projecten in binnen- en buitenland. Ter uitbreiding van ons team zijn we regelmatig op zoek naar enthousiaste collega’s die onze fascinatie voor textiel en andere bijzondere constructiematerialen delen.

Wat wij bieden

Werken in een prettige omgeving aan uitdagende projecten samen met gepassioneerde collega’s, waarmee je een toegewijd team vormt. We bieden een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Stages

Op dit moment hebben we stageplaatsen beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden bij Wilbert via wilbert@tentech.nl of bel 06 – 1306 6652.

^